FINA CAFE: Zašto je domaća kafa uvek najbolji izbor?

FINA CAFE je domaća ili tzv. “turska” kafa pravljena na našem tržištu. Zbog svoje specifične arome i odličnog ukusa, zauzima posebno mesto na rafovima Verde Mercato prodavnica, a naši kupci joj se uvek rado vraćaju. A evo i zašto je toliko volimo…


FINA kafa ima miris produktivnog jutra kada nas očekuje dug i naporan dan. Ono što razlikuje domaću od kafe iz aparata jeste udeo kofeina i tradicionalni osećaj da pijemo “pravu” kafu, reći će njeni ljubitelji.

Iako neki smatraju da je kafa loša navika (pogotovo ako ide u kombinaciji sa cigaretom) koju bi trebalo izbaciti radi sopstvenog zdravlja, strastveni kafoholičari se ne bi složili sa time. Kafa predstavlja poseban užitak i ritual u životu njenih ljubitelja. Zato je važno da ona bude kvalitetna, kako bi ugođaj bio potpun. 🙂

Foto: Verde Mercato

FINA domaća kafa u sebi sadrži kofen, ali i podstiče lučenje adrenalina, što nam daje dodatnu energiju da izvučemo iz sebe najviše i da dan učinimo maksimalno produktivnim. Ponekad, kada se nakupe obaveze, a nismo spavali koliko bi trebalo, dan ume da se čini kao večnost. To je momenat kada shvatamo značaj dobre kafe, koja nam daje “gorivo” da ipak zdravi i srećni stignemo do cilja.

Ne bismo pogrešili ni kada bismo rekli da kod onih najstrastvenijih kafoholičara podstiče i lučenje seratonina, hormona sreće, jer šta može više da nas obraduje od kafe sa prijateljima uz opušteno ćaskanje? Ili još bolje, od šolje domaće kafe u toplini svoga doma, kada završimo sa svim svojim obavezama i radnim okruženjem koje ume da nas iscrpi?


Pogledaj – Hronični umor i malaksalost: Zdravim navikama do rešenja


Ukoliko ste jedni od onih koji zaista umeju da uživaju u kafi, a kafa je sastavni deo Vašeg života i jutarnjih, ali i dnevnih rituala, FINA kafa je kafa koju ćete obožavati.

Upozorenje: Posle FINA kafe, nećete poželeti niti jednu drugu! 🙂

U našem asortimanu možete je pronaći u manjem (100g) ili većem pakovanju (200g) i to po odličnim cenama (109 rsd – 218 rsd).

Možete nas pronaći u Beogradu na adresama:

  • Bulevar kralja Aleksandra 55 ili
  • Bratstva i Jedinstva 22, Borča.

Ukoliko smo Vam daleko, svoju FINA kafu možete poručiti OVDE ili na broj telefona 060 44 38 007.

Pratite nas i na našem Instagram nalogu za više preporuka, saveta i recepata.


Pogledaj – Ko smo mi: Zašto da izabereš baš VERDE MERCATO?


Ostavite odgovor