VERDE MERCATO: Koji su benefiti online poručivanja?

Verde Mercato je mala zelena pijaca koja je nastala krajem 2017. godine. Od male prodavnice u srcu Beograda, proširili smo se na tri adrese i ne planiramo da ostane na tome. Kako je tempo kojim živimo brz, a vreme dragoceno, od prvog dana smo našim kupcima pružili mogućnost online poručivanja sa posebnim pogodnostima.


Verde Mercato je oaza ljubitelja zdravog života na četiri adrese – prva, u centru Beograda na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 195, druga na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarija 12a, treća je u Borči na adresi Bratstva i Jedinstva 22, a četvrta je naša online pijaca kojoj se rado vraćaju svi kupci kojima su ove adrese daleke.

Veliki grad, gust saobraćaj, deficit vremena, udaljenost pijace i trenutni problem sa ograničenim brojem ljudi na jednom mestu, samo su neki od razloga zbog kojih se naši kupci odlučuju da se snabdevaju upravo na online pijaci Verde Mercato.

Evo i koji su razlozi da se i Vi odlučite baš za ovaj način kupovine:

  • BOGAT ASORTIMAN

Verde Mercato online pijaca vodi računa da bude snabdevena svim zdravim namirnicama koje su potrebne prosečnom čoveku koji živi urbanim tempom života. Te tako u našem asortimanu možete pronaći sveže voće, povrće, začinsko bilje i gljive, očišćeno voće, ceđene sokove i smutije, orašaste i sušene plodove, začine, pahuljice i žitarice, med, slatko i džem, testeninu, zimnicu, ajvar, razne poslastice – slatke i slane grickalice, ulje, ali i domaća voćna vina.

  • DOMAĆI KVALITET

Mi negujemo domaće radinosti i zbog toga sarađujemo sa malim proizvođačima koji proizvode prave sa puno posvećenosti, bez dodatnih, štetnih sastojaka. Nijedan proizvod iz Verde Mercato asortimana nema sumnjivo poreklo i prolazi proveru kvaliteta.

  • BRZA I BESPLATNA DOSTAVA

Naši kupci se većinom odlučuju za veću kupovinu na nedeljnom ili mesečnom nivou. Da bismo očuvali proizvode, neko od članova našeg tima je zadužen da željene proizvode donese na Vašu kućnu adresu, a u slučajevima većih porudžbina (preko 2,000.00 rsd) poštarina je besplatna.

  • POSEBNE POGODNOSTI

Verde Mecato od početka sarađuje sa malim i velikim kompanijama i snabdeva ih zdravim poslasticama na nedeljnom ili mesečnom nivou. Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu i zato su popusti i pokloni nešto što ne izostavljamo u saradnji.


Trudimo se da budemo ažurni i lako dostupni našim klijentima i zbog toga nas možete kontaktirati u svakom momentu na našim Instagram i Facebook profilima @verdemercato ili nas pozvati na broj telefona 060 44 38 007.


 

Оставите одговор